Плащане с кредитна или дебитна карта за услуги

Плащане с кредитна или дебитна карта Колекционирайте моменти, не вещи.

Всички наши клиенти разполагащи с кредитна или дебитна карта и желаят да заплатят за услуга с разплащане в реално време чрез банковата система за разплащане на БОРИКА могат да извършат такова разплащане на www.chartairbg.com/payment

Как да заплатите за услуга на http://www.chartairbg.com

- След като сте избрали конкретната услуга и след като сте получили от наш служител задължителното потвърждение за цената на услугата и наличните места към момента можете да изберете секцията „Плащане с кредитна карта”
- След окончателното потвърждение ще бъдете прехвърлени на сайта на БОРИКА.
Там е необходимо да въведете данните за Вашата карта като:
- Тип на картата – Visa, MasterCard, Борика
- Номер на картата
- Дата на изтичане във формат: MM/ГГ (месец/година)
- CVV2 – последните 3 цифри от номера, изписан в полето за подпис на Вашата карта


Ако Вашата карта поддържа  3D автентификация, след натискане на бутона „Плащане“ ще бъдете прехвърлени към сайта на издателя на картата, където ще се наложи да се идентифицирате със секретна фраза/код, указан Ви от картоиздателя.

3D автентификацията (3D secure code) гарантира сигурността на разплащането Ви – това е модерен метод на защита при online пазаруване и предпазване от злоупотреби с Вашите разплащателни средства. За повече подробности какво представлява 3D автентификацията, моля, свържете се с Вашата банка издател на картата.

След завършване на транзакцията ще бъдете прехвърлени отново към сайта на ChartAir, където ще получите повече информация за статуса на транзакцията.

Вашето плащане ще бъде обработено до 20 минути след получаване на потвърждение за успешна транзакция.

Ако разполагате с кредитна карта (Visa, MasterCard, American Express):
плащанията са в реално време и потвържденията за успешна/неуспешна транзакция се получават до няколко минути след извършването й.


Ако разполагате с дебитна карта (Visa Electron, Maestro) или карта Борика:
Необходимо е, предварително, да активирате възможността за online разплащане с Вашата дебитна карта. Активирането може да направите на всеки банкомат (ATM), свързан в мрежата на БОРИКА. След като бъде активирана възможността за разплащане online, ще можете да закупувате и други услуги чрез Вашата карта,  използвайки online системата на разплащане на Борика.

Ако вече сте активирали възможността за online разплащане на Вашата карта, не е необходимо да я активирате отново.

Най-близкият до Вас банкомат от системата на Борика, на който може да активирате въпросната възможност и повече информация за поддържаните от Борика карти може да намерите на адрес http://www.borica.bg


ChartAir няма право и не съхранява данни за Вашата карта
– номер на карта, ПИН код, секретен код или друга картова информация. Всички тези данни трябва да се въвеждат единствено на сайта на БОРИКА и на никое друго място.

ChartAir не изисква по никакъв друг начин или канали за комуникация (e-mail, телефонно обаждане или друг) каквито и да е други данни свързани с личността и поверителността на данните на Вашата карта (номер на карта, ПИН код и др.).


За повече информация горещо Ви препоръчваме да се запознаете с политиките за безопасност и защита от злонамерени посегателства срещу данните свързани с Вашата карта от информационният център на картоиздателската организация.


Важна информация относно възстановяване на суми за услуги, за които сте заплатили с кредитна или дебитна карта на http://www.chartairbg.com

Възстановяване на суми за самолетни билети за редовни авиолинии:
Всяка авиокомпания поддържа различна политика за възстановяване на суми или невъзможност за такова възстановяване по вече издадени самолетни билети. Тези условия са точно определени в условията на тарифата, в която е издаден съответния самолетен билет, за който сте заплатили на http://www.chartairbg.com

Възстановяване на суми за самолетни билети за чартърни полети:
За потвърден от клиента самолетен билет по полет от чартърна програма и след като е издаден съответния билет при отказ от пътуване суми не се възстановяват

Възстановяване на суми за хотелско настаняване:
По издаден ваучер за хотелско настаняване в България или чужбина заплатени суми се възстановяват при отказ от настаняване в срока, в който резервацията го позволява без неустойка. След този срок се приспадат съответните суми, които се дължат от клиента като глоба след анулационен период, след което се възстановява остатъка от платената сума. Ако резервацията изисква глоба след анулационен срок в пълен размер суми не се възстановяват.

Възстановяване на суми за екскурзии и почивки:
Стойността на заплатена екскурзия или почивка се възстановява след съответното приспадане на анулационна глоба, която е различна в зависимост от оставащите дни до провеждането на програмата. След определен краен срок за възможна анулация заплатени суми не се възстановяват.

Възстановяване на суми за круизи и фериботни билети:
Заплатени суми за круизни пътувания или за фериботни билети са строго определени в съответната тарифа при издаване на ваучер за пътуване или фериботен билет.


ВАЖНО!
ГОРЕЩО МОЛИМ КЛИЕНТИТЕ, КОИТО ИЗВЪРШВАТ ПЛАЩАНЕ С КРЕДИТНА ИЛИ ДЕБИТНА КАРТА НА WWW.CHARTAIRBG.COM ДА ИЗИСКАТ ОТ СЛУЖИТЕЛИТЕ, КОИТО ГИ ОБСЛУЖВАТ, ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА УСЛОВИЯТА ПО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ИЛИ НЕВЪЗМОЖНОСТ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМИ ЗА КОНКРЕТНАТА УСЛУГА, ЗА КОЯТО ИЗВЪРШВАТ ПЛАЩАНЕ!

Топ оферти